top of page

Rälla Camp Öland

Upplev Magin Vid Rälla Camp:

Välkommen till Rälla, där vi stoltserar med den ultimata platsen längs väg 136. I en idyllisk svacka, bara ett stenkast från vägen, finner du vår underbara ställplats med 17st platser som väntar på att ge dig den mest minnesvärda vistelsen på Öland.

Natursköna Upplevelser Direkt utanför Din Dörr:

Omringad av Ölands vackraste skog och pittoresk natur, erbjuder vår ställplats magiska promenadstråk och en avslappnad atmosfär. Koppla av, utforska och njut av det bästa som Öland har att erbjuda.

Amerikansk Nostalgi vid Europas Ända Diner:

På plats hittar du Europas ända Amerikanska Diner från 1950-talet. Här serveras en mytomspunnen amerikansk buffé under högsäsong, och du kan förflyttas tillbaka i tiden med dess autentiska charm och nostalgi.

Bakgården - Din Egen Träffplats:

Rälla Camp erbjuder en unik gemenskapsplats, "Bakgården", där alla ställplatsgäster har fri entré. Under högsäsong fylls luften med musik och underhållning från scenen tre dagar i veckan - ett av de mest unika koncepten i Europa på en ställplats!

Sveriges Bästa Pris på Övernattning:

Vi är stolta över att erbjuda det absolut bästa priset för en övernattning i Sverige. Upplev komfort, gemenskap och underhållning till ett pris som överträffar förväntningarna.

Boka Nu och Skapa Dina Egna Ölandserfarenheter:

Boka din plats på Rälla Camp och ge dig själv möjligheten att uppleva det bästa av Öland. Njut av natursköna vandringar, nostalgisk dinerupplevelse och underhållning - allt inramat till ett oslagbart pris.

Upplev Öland på sitt allra bästa sätt - boka din plats vid Rälla Camp idag!

Vi är alla olika

Välj vilken service du vill ha

Rälla Camp Öland erbjuder den servicen du behöver, detta gör oss unika. Du kan välja att bara boka plasten, sen kan man lägga till om man vill ha el, om man vill ha tillgång till nybyggt servicehus med toaletter och duschar samt välja till en omtalad/efterlängtad amerikansk frukost på morgonen (under högsäsong). Vi har valt att skapa denna ställplats på detta viset för att du själv kan välja hur du vill ha det på din vistelse hos oss. Ställplatserna är bokningsbara så det betyder att ni kan lämna er plats och vara säker på att ingen tar den. Våra elplatser har rykande åtgång under hela säsongen så viill man vara säker så skall ni förboka. Samma gäller stora evenemang som den Amerikanska Dinern håller i, då kommer platserna säljas slut på bara några minuter. Så tänk på att boka era platser för att vara på den säkra sidan. 

289384231_170903255347177_1036212307425110957_n.jpg
278587035_157067150064121_8906321880767044981_n.jpg
bottom of page